Όροι Χρήσης

Καλωσορίσατε στο allofcandles.gr. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης προτού χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας.

  1. Αποδοχή Όρων Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε τους παρόντες όρους χρήσης.
  2. Περιεχόμενο Ιστοσελίδας Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, των κειμένων και των λογοτύπων, ανήκει στο allofcandles.gr και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
  3. Λογαριασμός Χρήστη Για να πραγματοποιήσετε αγορές στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να χρειαστεί να δημιουργήσετε λογαριασμό. Είναι δική σας ευθύνη να διατηρείτε την εχεμυθεία του κωδικού πρόσβασης και των λοιπών στοιχείων του λογαριασμού σας.
  4. Τροποποιήσεις στην Ιστοσελίδα Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή να διακόψουμε την υπηρεσία μας χωρίς προειδοποίηση ανά πάσα στιγμή.
  5. Αποποίηση Ευθυνών Χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας εξ’ ολοκλήρου επί της δικής σας ευθύνης. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν βλάβες που προκύπτουν από τη χρήση της ιστοσελίδας μας.
  6. Επικοινωνία Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους όρους χρήσης μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@allofcandles.gr.
Καλάθι αγορών
Scroll to Top